ARC Review + Excerpt & Giveaway: Fling by Jana Aston

*** WARNING! This book is for ADULTS only or may be unsuitable for people under 21 years of age due to sexual content, graphic violence, and/or mature themes. Reader discretion is highly advised. If you are easily offended, then this book is not for you and please do not continue. ***

fling-rdl-ban

Today we have Fling by Jana Aston, a sexy romantic comedy that releases today!! Grab your copy and enter Jana’s giveaway today!


Fling: a novella by Jana Aston

Series: Standalone
Published: November 1st 2016 by Rutherford Press
Language: English
Print Length: 74 pages
Genres: Contemporary Romance, Erotica
Target Reader: Adult

Ebook: Amazon US • Amazon UK • B&N • Kobo • iBooks

Fling is a STANDALONE novella – about 80 pages

I have a crush on my boss’ best friend.
At least it’s not my brother’s best friend.
Or my best friend’s brother.
Or… never mind. It’s all pretty cliche.

And worse? My boss’ best friend is his business partner.
Which sort of makes him my boss too.
Okay – it’s not sort of. It’s definite. Gabe Laurent is off limits. Totally off limits.

Which is fine. I make do with my imagination. He’ll never know. Ever.
Unless my work bestie passes me an eighties-style teen movie sex quiz
during a meeting and I fill it out.

And it ends up in Gabe’s hands…

add-to-goodreads


REVIEW BY ELLE

Oh my oh my oh my… Gabe! Wait… do you still remember Sawyer Camden, the rich stalker businessman from Wrong who is in love with a college student, Everly? Yes, this is a story about his executive assistant, Sandra. As much as I hate her boss’, Sandra’s story is sooo much better.

Sandra Adams works her ass off and stay professional even she has secret crush with with her boss’ best friend-slash-business partner, Gabe Laurent. He’s such a wet dream for Sandra and impossible to reach. Unexpectedly, Gabe feel the same towards Sandra. He always watch her from afar but still questioning for go for it or not. But when the chance came and Gabe took it.

As a executive assistant for CEO, Sandra always do her job flawlessly to please her boss. She’s my kind of a girl. Ordinary, hardworking, independent and doesn’t really care about boys except for Gabe. The truth, Sandra is quite submissive around him. I noticed she’s often blushing and blabbering which is cute. I feel you, woman. It’s normal when you have crush with someone.

Fuck me, this girl. She evokes something in me. I want to take this weight of shyness off her shoulders. I want to strip her bare, run my hands over every inch of her until she abandons the blushing and begs me for more. I want to touch her everywhere, find out what makes her back arch and her toes curl, to see what she looks like when she comes. For me.

Nothing special on Gabe. On his thirty-five, he acts like he should. He didn’t really romanticize. He’s also great in bed. Finally, when they’re on casual fling, he feels something. But he knows Sandra is kind of woman who wants real relationship. A little miscommunication happened but they’re quickly repair it. *cough* Still, my favorite scene is in the office. *cough*
description

I have some minor complaints, though. I wish this could be longer than a novella. Their relationship has potential to be more. Yeah, the title is FLING, maybe that’s why. I wish Sandra could be more firm around Gabe. She always said ‘Yes’ to everything. I just wanna Gabe has more struggle to get her; not only by jealousy. Gabe even didn’t sweat a bit to have her. Hmph. As you know how much I hate OTT drama, this has none. They didn’t over-exaggerating everything and I liked it. Short and sweet office romance with naughty spices.

“Women are complex creatures, Gabe. They think it means something when a man takes his sweet-ass time asking her on a date. They think it means you’re just interested in the sex.”

OVERALL RATING

4stars

SEX-O-METER

3bikinishappyreading


Excerpt from FLING by Jana Aston

“What do you think of Sandra?” I ask Sawyer as I snag a signed baseball from a display case along the far wall of his office. I settle into one of the guest chairs across his desk and toss the ball over my head before catching it again.

He’s reviewing something on his monitor and he pauses at my question and turns his attention to me. “You know she’s the best executive assistant I’ve ever had. Do you need her help with something? I thought you were happy with Preston?”

Somehow human resources only assigns me gay men or women old enough to have birthed me. I suspect that’s on direct orders from Sawyer. Dick.

I give the ball another toss and catch. “No, I meant, what do you think of Sandra as a woman?”

“I don’t,” Sawyer says, narrowing his eyes at me.

“She’s got a thing for me,” I say.

“She doesn’t,” Sawyer says dismissively and taps the mouse on his desk, intent on ignoring me.

“She does,” I insist. “She’s always looking at me.”

“Maybe she thinks you’re an idiot.”

That’s a distinct possibility. I’ve never been quite sure. Most of the time she ducks her head and calls me Mr. Laurent as she scurries past. It fucking turns me on, but I’m not sure if it turns her on or if she honestly just thinks I’m an asshole.

“I think she’s dating someone in marketing,” Sawyer adds while tapping on his keyboard, engrossed with whatever’s on the screen in front of him.

“They broke up over the summer,” I say confidently, leaning back in the chair and tossing the ball a little further in the air.

“How do you know that?” Sawyer stops typing and crosses his arms across his chest. He doesn’t look pleased with my knowledge of Sandra’s dating life; I think he views her like the little sister he never had. “What could you possibly want to do with Sandra anyway?”

I catch the ball as my brows raise in disbelief. “You need me to spell it out for you, buddy?” I lean forward in the chair and adopt a serious tone. “Sometimes, when two people are attracted to each other, they enjoy taking their clothing off together so they can—”

“Shut up,” Sawyer interrupts. “She’s not really your type.”

“Beautiful?” I question.

“Sweet,” he replies.

She is sweet, he’s right about that. I think about the paper burning a hole in my pocket and wonder again if it was hers. I’d like it to be hers. I think sweet Sandra has a hidden dirty side, and I’d really like to uncover it.

ABOUT THE AUTHOR

Jana Aston is the New York Times bestselling author of WRONG. She quit her super boring day job to whip up more books and is hoping that was not a stupid idea. In her defense, it was a really boring job.

FACEBOOK | TWITTER | GOODREADS | AMAZON PAGE | WEBSITE | NEWSLETTER

GIVEAWAY

$100 Amazon Giftcard

→→→ a Rafflecopter giveaway ←←←inkslinger-pr-blogger-banner

ARC Review & Giveaway: For The Billionaire’s Pleasure by Carmen LaBohemian

*** WARNING! This book is for ADULTS only or may be unsuitable for people under 18 years of age due to sexual content, graphic violence, and/or mature themes. Reader discretion is highly advised. If you are easily offended, then this book is not for you and please do not continue. ***


For The Billionaire’s Pleasure by Carmen LaBohemian
Series: Standalone
Expected publication: September 6th 2016 by Dark Rose Publisher
Language: Indonesian
Print Length: 200 pages
Genres: Erotica, Contemporary Romance
Target Reader: Adult

Paperback: Hubungi online shop terdekat.

The Billionaire’s Virgin Maid

Amy selalu mengagumi Jake dari jarak aman karena ia tidak ingin terlibat dalam masalah. Tapi, masalah datang menghampirinya ketika pria itu menuduhnya telah mencuri. Sekarang, Amy harus melakukan apapun yang diinginkan Jake supaya ia tidak berakhir di penjara.

Punished by the Billionaire

Dana mencintai Axel, itu dulu. Tapi ia membencinya sekarang, terlebih karena Axel bertekad untuk menyulitkan hidupnya. Namun, demi menolong kekasih barunya, ia bersedia menemui pria itu sekali lagi dan membuat kesepakatan dengan milyuner angkuh tersebut – menghabiskan satu malam dengan mantan kekasihnya itu.

Bred by the Billionaire

Max membutuhkan pewaris untuk memenuhi permintaan aneh kakeknya. Di sisi lain, ada Evelyn yang seumur hidupnya telah bermimpi untuk keluar dari lingkaran kemiskinan yang menjeratnya. Ketika tawaran itu datang, ia menyambarnya tanpa pikir panjang. Merelakan dirinya disewa oleh seorang milyuner kaya tidaklah seburuk bayangannya akan masa depan yang suram.

Sold to the Billionaire

Menjual diri? Letty bahkan tidak pernah memikirkannya. Tapi, ketika ibunya terjerat utang-utang yang bahkan tidak ingin ia ketahui asalnya, Letty terpaksa melakukan tindakan drastis. Seperti misalnya, melelang keperawanannya kepada para milyuner kaya yang tidak segan-segan mengeluarkan segepok uang untuk bersenang-senang.

The Billionaire’s Sexy Assistant

Bagi Aline, mabuk adalah bencana buatnya. Tapi, ia tetap melakukan ketololan tersebut dan berakhir dengan tidur bersama atasannya. Aline bertekad menyebutnya sebagai kesalahan satu malam dan berharap mereka kembali seperti awal. Hanya sayang, Oscar tidak berpendapat demikian. Kini, Aline membutuhkan segenap kendali dirinya agar tetap mampu bersikap seperti seorang asisten pribadi yang profesional.

add-to-goodreads


Pertama kalinya membaca kumpulan cerita pendek menjadi satu buku. Isinya ga pake lama and to the point. Yang jelas semuanya berakhir bahagia dan ngga muluk2. Namanya juga cerita kumpulan cerita pendek? Cocok dibaca kalau sedang iseng dan butuh ‘kehangatan’ hohoho…

The Billionaire’s Virgin Maid
★★★★ 4 STARS – Why? Salah satu cerita favorite saya. Sebelumnya sudah baca di wattpad dan suka. Tokoh utamanya, Jake dan Amy sudah punya koneksi sejak awal jadi ngga butuh waktu lama untuk bersama. Uhuk… walau cara Jake termasuk desperate yang penting sama2 mau deh.

Punished by the Billionaire
★★★★ 4 STARS – Why? Paling favorite entah kenapa. Axelnya sangat dominan, licik dan mesum. Dana yang rada oon dan malu2 tapi mau juga buat gemes. Salah satu pasangan yang sudah punya koneksi sebelumnya tapi gagal karena salah paham.

Bred by the Billionaire
★★ 2 STARS – Why? Paling ngga suka cerita satu ini. Evelyn terlalu polos dan oon karena dari desa. Secara ngga langsung agak ‘penjualan’ terselubung. Max yang kelewat horny terlalu kayak robot sama Evelyn karena waktu mereka cuma di ranjang dan kejer setoran. Sigh.

Sold to the Billionaire
★★ 2 STARS – Why? Salah satu cerita yang kurang menarik dan bosen banget. Ngantuk bok. Cerita kek gini sih udah pernah nemu sebelumnya tapi pembawaan Letty yang terlalu penurut (another robot) membuat ga menarik. Sekali lagi, cuma diceritakan adegan ranjang aja. Kurang ada backgroundkuat antara Letty dan si mysterious buyer. Endingnya rada bleh.

The Billionaire’s Sexy Assistant
★★★ 3 STARS – Why? Cerita biasa ala kantor tapi gimana rasanya kalau sampai berakhir di kamar hotel dengan si bos? Yah, itu perasaan Aline. Antara galau tapi mau. Oscar tetep kekeh ngejer Aline karena dia pede si cewe juga memiliki perasaan yang sama. Walau tarik ulurnya rada bosenin, not bad lah.

Pastikan bahwa buku ini memang selera anda dengan banyaknya konten dewasa dan adegan ranjang. Semuanya mendapatkan happy ending. Sekali lagi, semua balik ke selera. Don’t take it seriously, ladies. Stay safe and have fun! ♥

description

**ARC kindly provided by the author in exchange for an honest review.**

OVERALL RATING

3stars

SEX-O-METER

3bikinishappyreading


 ✨✨ BOOK GIVEAWAY ✨✨

3 Winners – Signed Personalized Paperback by Carmen LaBohemian

Periode: 27 September – 2 Oktober 2016 | Open to INDONESIA residents only.

Hmm.. Apa yah rasanya menjadi simpanan seorang Sheikh yang tampan dan kaya? Lalu, bagaimana rasanya berhubungan dengan para Billionaire yang kaya raya namun memiliki kekurangan? Seperti apa pasangan hidup yang akhirnya mereka dapatkan? Jangan kuatir, untuk menjawab semua pertanyaan itu Carmen LaBohemian menyediakan 3 (tiga) buku bertanda tangan langsung dengan nama pemenang In Lust with Books yang bisa didapatkan 3 (tiga) orang beruntung.

Caranya mudah, ikuti langkah dibawah ini ya :

  1. Like fanpage Facebook Carmen Labohemian
  2. Share giveaway ini pada Facebook kalian dengan hastag #InLustCarmen
  3. Tulis komen dalam post ini: Nama, Lokasi, dan E-mail (untuk dihubungi jika menang). Jangan lupa, sertakan link share kalian **Tolong buka untuk umum/public supaya bisa di cek**.
  4. Jawab pertanyaan berikut: Tuliskan favorite scene (boleh yang sudah jadi buku/masih wattpad) pada karya Carmen LaBohemian beserta judulnya. Jika belum pernah membaca, cukup tulis alasan kamu ingin memenangkan giveaway ini.
    Dan jangan lupa cantumkan buku yang diinginkan, The Sheikh’s Mistress atau For The Billionaire’s Pleasure.
  5. Optional (tidak wajib): Subscribe via email or follow blog for more reviews, info and giveaways in the future.

Giveaway ini berlangsung selama 27 September – 2 Oktober 2016, dan pemenang akan diumumkan pada tanggal 5 Oktober 2016 melalui e-mail. Pemenang ditunggu untuk mengklaim hadiahnya dalam tempo 2×24 jam atau kami akan memilih pemenang baru. Keputusan penyelenggara tidak dapat diganggu gugat. Berlaku di area pengiriman Indonesia. Good luck!


!!! WAJIB BACA !!! Dikarenakan sistem dari WordPress yang harus menyetujui komen, maka kalian cukup 1x submit jawaban dan tidak perlu berulang-ulang post. Kalau dalam 1×24 jam komen kalian belum masuk, boleh post ulang. Terima kasih.

ARC Review: The Sheikh’s Mistress by Carmen LaBohemian

*** WARNING! This book is for ADULTS only or may be unsuitable for people under 18 years of age due to sexual content, graphic violence, and/or mature themes. Reader discretion is highly advised. If you are easily offended, then this book is not for you and please do not continue. ***


The Sheikh’s Mistress by Carmen LaBohemian

Series: Standalone
Published: May 30th 2016 by Dark Rose Publisher
Language: Indonesian
Print Length: ??? pages
Genres: Contemporary Romance, Erotica, Indie
Target Reader: Adult

Paperback: Novelas Garden atau hubungi online shop terdekat.

Menjadi wanita simpanan bukanlah bagian dari impianku…

Tapi entah sejak kapan, hal itu tak lagi menjadi penting. Aku hanya tahu bahwa aku berhenti memikirkannya. Batasan itu telah mengabur.

Aku adalah jenis wanita yang disebut sebagai pelacur para pria kaya. Sesederhana itu. Jenis wanita yang memanfaatkan kecantikannya untuk menjerat pria ke tempat tidur dan merogoh kantong mereka untuk sececap kemewahan.

Ini tidak terdengar seburuk itu, sungguh. Apalagi ketika aku menerima nasibku dan memainkan peranku dengan baik. Tak ada yang tak bisa kudapatkan. Kemewahan, kekayaan, ketenaran dan juga seks yang luar biasa.

Ya, seks yang luar biasa.

Bersama pria itu. Pria Arab yang memiliki tubuh tinggi besar yang membuat jantungku berdesir setiap kali kami berdekatan, kulit tembaga eksotisnya membuatku berfantasi tentang hal-hal yang membuatku membara panas seketika. Rambut hitam legamnya, mata cokelat emas tajamnya dan kesempurnaan fisik selayaknya milik para bangsawan Arab membuatku tak mampu berkutit di hadapannya.

Salah pria itu, jika pada akhirnya aku berubah menjadi wanita maniak seks. Bersamanya, sekali tidak akan pernah cukup. Lalu aku membuat kesalahan tolol. Jenis kesalahan yang tidak seharusnya kulakukan terhadap pria yang membayarku demi memuaskannya di tempat tidur.

add-to-goodreads


REVIEW BY ELLE

Ini sebenarnya hutang ARC yang belum lunas sejak 3 bulan lalu karena permasalahan pribadi. So sorry bwt pengarangnya baru bisa di post sekarang. Nantikan giveaway untuk para readers yah! 🙂

Well, sepertinya aku sudah lupa nulis review bahasa Indonesia. Hahaha… Kidding. The Sheikh’s Mistress ini adalah buku ke-2 yang aku baca dari Carmen LaBohemian. Pertama, aku ngga begitu pengen baca ini. Why? Karena kupikir ini genre Historical dan aku jarang banget baca buku tentang interracial. Untuk taraf penulis lokal made in Indonesia, buku ini cukup berkesan walau tidak memberikan efek WOW. Penasaran?

Dilihat dari tokoh, yah sangat biasa. Kristabel Moore layaknya wanita biasa yang mencari harapan menjadi model di kota besar berujung menjadi simpanan seorang Sheikh. Eits, Kareem Al-Akhtar bukan Sheikh biasa; memiliki gelar bangsawan dan harta berlimpah. Wanita mana yang tidak mau bersamanya. Tidak banyak yang bisa diketahui dari sisi Kareem yang dimana dia selalu bekerja di luar jam bersama simpanannya. Adegan ranjang antar Kareem dan Kristabel bisa dibilang sangat panas dan tak terlupakan 😉

Sebenarnya konflik mudah ditebak namun aku menunggu kejutan yang dapat diberikan oleh pengarang. Perjodohan dan kehamilan mendadak. Yah, sangat standard. Kita semua pasti tau apa yang terjadi pada simpanan? Ya, Kareem ‘membuang’ Kristabel karena perjodohan yang dipaksa ayahnya. Aku lebih memilih tokoh mandiri; yang tidak terikat keluarga karena family means drama.

Aku tidak dapat menemukan kelebihan dari Kristabel. Dia seperti layaknya wanita jatuh cinta yang tidak bisa move on. Apakah Kareem adalah cinta pertamanya? Tidak dijelaskan. Yang jelas Kristabel ini cinta banget sama si Sheikh; entah dari sisi mana. Padahal cuma dateng buat ‘bermalam’ aja. Anyaway, Kareem memang pantes dijuluki si Brengsek karena perilakunya yang suka-suka. Dia sendiri tidak dapat mengontrol dirinya dan selalu horny ketika bersama Kristabel. Whew…

Dan benar saja, kejadian ‘habis manis sepah dibuang’ tidak terelakkan. Aku tidak suka sikap egois Kareem sampai akhir cerita. He demands the forgiveness yang sebenarnya belum layak dia dapatkan. Sepertinya redeemable points untuk Kareem sangat terlambat dan berkesan terburu-buru. Seketika dia ingin mengenal lebh dekat Kristabel. Beh! Mending belajar pdkt ulang deh. (Ini cowo paling PD se-jagad raya. Dia pikir dunia berotasi cuma buat dia? Hell no!) *asah golok*

description

Jadi, aku rasa 3* bintang cukup lah buat cerita yang biasa dengan bumbu ranjang yang HAWT untuk taraf lokal. Jelek? Ngga begitu. Penulis masih memiliki harapan untuk buku selanjutnya. As always, tolong perhatian SPOK dan konjungsi. Agak pusing karena suka ga nyambung. Trus di tengah bab, masa ada tulisan italic semua? Ngeqqq. Ceritanya sih ngga kosong, cuma buatku biasa banget. Tokoh Kareem dan Kristabel juga kurang berasa perjuangannya dan seakan-akan semudah itu. Recommend? Selera orang kan beda. Kalau suka bumbu drama, adegan panas dan pria tamfan kelakuan brengsek, yah boleh dicoba deh.

**ARC kindly provided by the author in exchange for an honest review.**

OVERALL RATING

3stars

SEX-O-METER

3bikinishappyreading

ARC Review, Blog Tour & Giveaway: Backfire by Keri Lake

Cover Design: Hang Le
Image Credit: Eric Battershell Photography
Cover Model: Johnny Kane

*** WARNING! This book is for ADULTS only or may be unsuitable for people under 21 years of age due to sexual content, graphic violence, and/or mature themes. Reader discretion is highly advised. If you are easily offended, then this book is not for you and please do not continue. ***


Backfire by Keri Lake

Series: Vigilantes #2
Published: July 9th 2016 by Self-published
Language: English
Print Length: 442 pages
Genres: Dark Romance, Suspense, Erotica
Target Reader: Adult

Ebook: Amazon US • Amazon CA • Amazon UK • Amazon AU • B&N • iBooks

No matter how unbreakable he may seem, every man has a weakness.

A year ago, my home became a bloodstained crime scene. That night marked the beginning of my hell—the same night I was tortured by my enemies and tossed into an underground prison to die.

They failed. I survived.

Now that I’m free, only one motive burns in my soul: revenge.

Lucky for me, they think Jase Hawkins is dead. Maybe I am. I’ve got nothing but a cold, merciless rage, and Black Betty, the sharp steel blade that never leaves my side.

Then she drifts into my life.

Lucia wants answers—so much so, she’s willing to fall into the darkness where my enemies lie in wait, to kill her for what she knows.

Or to take her for the depraved fantasies her body alone can rouse in a man’s mind.

Me? I want her for the fire in her touch that feeds my addiction, forces me to feel what has become numb, but my appetite for bloodshed runs deeper than flesh.

For my own sanity, I’ve vowed to stay away from her. Because she’s my only weakness, an obsession that leaves me craving more—one that could make even the most steadfast plan backfire.

add-to-goodreads


REVIEW BY ALEXA

You know how it feels when a sequel is everything you want and even more? Yes, it was what I’ve felt when reading Backfire. Keri Lake certainly has great talent in this genre and in the future, I wish she would write more dark romance.

I wasn’t able to let go this book from the beginning. Jase Hawkins, a broken shell of a man. Destroyed by the world. A thief. A murderer. A selfish prick with a single motive of survival. But some sweet moment could not cover up the quality of this badass guy. Calm and kinky are forced by circumstances to become criminals since childhood.

Lucia is a brave girl and very attractive. She was poor but not pathetic, smart, creative, feisty, and full of surprises. She challenge Jase in every step, made him out of focus but also the true anchor of his messy life. I liked to sew how their chemistry build together. How conflicts strengthen the bonds between them. Their destiny are already established long before their first meeting.

“Lucia saw beneath Jase’s mask, beneath the bones and flesh, and yanked at his soul like a beam of sunlight fighting its way through murky waters of swamp.”

Backfire is the type of story you want to read slowly. Savoring every words, twist, steamy tension, full action package, intrigue and heart felt romance. Beside the early narrative was intimidating, too many characters name and too detailed informations in this book, Jase and Lucia’s story will make you hold your breath from the first moment.

OVERALL RATING

4stars

SEX-O-METER

3bikinis


What Others Are Saying:

“Backfire is dark, gritty, and unapologetic. You’ll be reading it with your heart in your throat and your stomach twisted up in knots. It’s violent, a touch depraved, darkly erotic, action packed and absolutely, positively unputdownable.” -Dirty Girl Romance Blog

“It’s brilliant. It’s rewarding and it is a mind screw done perfectly. You will hear your heart break for what Jase and Lucy go through. You will love, hate and shatter.” -Kathy Coopmans, USA Today Bestselling Author

“So dark and disturbing you read with one eye open, unable to look away -riveted by what’s playing out before your very eyes as Keri Lake takes you on a twisted rollercoaster flying in different directions at great speed.” -Totally Booked Blog

“Once again Keri Lake has given us a wonderfully engaging story which sucks you into a whole other world, making you feel everything and revel in the brutal underworld that she has created. It’s a book you experience,not just read, and if you’re in the mood for this sort of story, it’s going to blow you away with its dark intensity.” -Escapist Book Blog

View the Backfire Book Trailer here:

Backfire Playlist:

Don’t miss out on reading Ricochet! Standalone novel in the series is #AvailableNow

Review • Amazon US • Amazon UK • B&N • Kobo • iBooks

ABOUT THE AUTHOR

Keri Lake is a married mother of two living in Michigan. By day, she tries to make use of the degrees she’s earned in science. By night, she writes dark contemporary and paranormal romance. Though novels tend to be her focus, she also writes short stories and flash fiction on the many occasions when distraction sucks her in to the Land of Shiny Things.

She loves hearing from readers …

Website | Twitter | FB Fan page | Amazon | Newsletter | Pinterest | Goodreads | Instagram

GIVEAWAY

HOSTED BY:

ARC Review: Savage Urges by Suzanne Wright

*** WARNING! This book is for ADULTS only or may be unsuitable for people under 21 years of age due to sexual content, graphic violence, and/or mature themes. Reader discretion is highly advised. If you are easily offended, then this book is not for you and please do not continue. ***


Savage Urges by Suzanne Wright

Series: The Phoenix Pact #5
Published: May 3rd 2016 by Montlake Romance
Language: English
Print Length: 306 pages
Genres: Paranormal Romance, Erotica
Target Reader: Adult

Ebook: Amazon US
Paperback: Amazon US • Book Depository

She’s a lone wolf with a cause.

As a volunteer at a shelter for lone shifters—the same one that rescued her—Makenna Wray has dedicated her life to finding homes for its residents. And when she discovers that a teen in her care is related to Ryan Conner, the broody, handsome-as-sin enforcer of the Phoenix Pack, she’s eager to help connect the two. She just wasn’t prepared to feel a connection of her own.

Lone wolves are loners for a reason—and most of them bad. Or so Ryan assumes until he meets the mysterious Makenna. Quirky and sensual, she seems to enjoy riling him, especially when she refuses to discuss her past. Although there is no mating bond, he’s sure she’s the one. All he has to do is be patient and wait. But when another pack’s sinister Alpha comes sniffing around, threatening Makenna and her shelter, this enforcer is ready to let his wolf off the leash…

add-to-goodreads


REVIEW BY ALEXA

I’m so attached with this wolf shifter series because it is fierce, HOT and entertaining. Each book in this series is worth the wait. Among all the male characters in Phoenix Pact, Ryan ‘The Enforcer’ is the most mysterious person. Although he already make appearance since the first book, Ryan is the silent type that intimidate with his serial killer eyes and grunts. At first, I’m a bit worried that this book will be full of ‘silence language’ without interesting banter because Ryan’s character. But Suzanne give Makenna who is independent, protective and looks calm with unique streak (For the first time, the record to be the most hated woman by Great surpassed Taryn.)

This book is looking stronger than the previous (Marcus and Nick). The main problem in the story is more focused with the shelter for lone shifter (and raised the conflict that we can meet in the real world). Ryan is more realist person and Makenna who gives a different vibe with her unique taste succeed to bring new taste of romance. Their interaction was hot, intense and touching. Their conflict with mating bond was still fresh and never never discussed in previous books.

Of course, the other characters made appearance will entertain you with this friendliness from Phoenix Pact. Spoiler alert! This pack has some new members. Who are they? Read and find it by yourself 🙂

OVERALL RATING

4stars

SEX-O-METER

4bikinis

happyreading